#1 Character Walk

The final assignment for Class1 of Animation Mentor.
Its been crazy. Learned so much more then I anticipated.

8 comments:

joost said...

I'm very much impressed by your newly found animation skills henkie!
very nice!
keep it up!

joost

Henk said...

Hiya Joost,

Thanks man, I quite apreciate that.

Patrick said...

He Henk! Wat toevallig dat ik jou hier zo op het internet vind. Wat goed dat je nu met AM bezig bent. Ik hoop dat je regelmatig blijft posten.
Animeer ze!

Groet van Patrick Chin

Henk said...

Hoi Patrick,

dat is onverwacht. Blog blijf ik updaten zolang ik werk ervoor heb.

Patrick said...

Ja grappig. Ik heb jou gevonden doordat je op een andere blog een comment had gepost. Ondertekend met Henk en ik dacht, hm... hoeveel Henks zouden er met karakteranimatie bezig zijn?.. Toch even uitchecken. En toen vond ik dit. Het internet is geweldig.

Hoe gaat het nu met je? Zit je nog op de WDKA?

Henk said...

Bewijst ook maar weer hoe klein de wereld van animatie is.

Gaat tamelijk goed, mede dankzij animation mentor, dat heeft veel rust gegeven. Begin in september aan het 4e jaar. Gebruik de vakantie voor Class2 van AM.

Verder bezig om een simpele eindfilm te maken. Goed geanimeerd klein verhaaltje. Begin er ter zijner tijd een blog over denk ik. Gewoon voor het plezier.

Ik zag op je site nog wat van je werk, de hoogspringer is echt fantastisch leuk om te zien!

Patrick said...

Echt heel goed van je dat je AM op deze manier er bij doet. Ik kan me voorstellen dat dat veel helderder is dan de Academie. Je leert een vak. En je krijgt natuurlijk les van de wereldtop in karakteranimatie!

Bedankt voor het compliment trouwens. Ik heb net 4 maanden aan een live-action feature gewerkt waarin een realistische, maar wel pratende, baby-giraffe in zit. Die realistische shit is wel andere koek. Ik heb weer een hoop geleerd. Het scheelt als je een goeie animation supervisor hebt die aan King Kong heeft gewerkt. Jammer genoeg mag ik nog niks van de film laten zien zolang hij nog niet uit is. Dat zuigt, maar zo werkt het helaas.

Succes met je eindfilm. Ik ontvang graag een linkje wanneer je die blog begint.

Keep on keepin' on!

Henk said...

Goeie sup zal leerzaam zijn ja. King Kong? gaaf!

Ik zie het project ter zijner tijd wel zodra het openbaar is. Realistische baby giraffe? Dat is nogal een character apart :]

Ik zal je een mailtje sturen zodra mn eindfilm op gang komt. Gebruik de vakantie voor synopsis en storyboard. Kleine voorsprong kan geen kwaad.

Animeer ze op je volgende klus!